Overwonnen en gewonnen

Het is ondertussen een week geleden dat ik een logje heb geschreven. Nodig tijd voor een nieuw logje dus.
Vorige week een aantal keer op de fiets naar school geweest. Het gaat steeds een beetje beter. Als het deze week van dat mooie weer blijft gaan we vast ook wel weer op de fiets naar school. Woensdag ook voor het eerst zelf weer de wekelijkse boodschappen gedaan. Heerlijk weer zelf bepalen welke groentes, welk fruit, welke koeken enz. enz.. Het is me weer erg goed bevallen. Marinus hoeft in het vervolg de boodschappen dus niet meer te doen.
Vorige week donderdag voor het eerst op controle bij de hematoloog. We hadden een afspraak om negen uur, maar natuurlijk liep het spreekuur al weer uit. En dat al zo vroeg in de morgen. Tegen half tien werden we eindelijk opgeroepen. Terwijl ze de deur van de spreekkamer nog niet eens helemaal dicht had zei ze al dat er op de CT-scan helemaal niets meer was te zien. Ik ben dus compleet in remissie, zoals ze dat bij kanker noemen. Nu moet ik over zeven weken (officieel was het zes, maar dan zou het op Daniël’s verjaardag zijn en dat wilde ik niet) weer komen. Daarna wordt de tijd tussen de controles steeds langer. Van zes week naar drie maand, naar een half jaar en daarna jaarlijks, mijn hele leven lang.
De reden dat ik vorige week vrijdag geen logje heb geschreven is dat ik druk bezig was met het maken van een DVD met allemaal familiefilmpjes. Erg leuk werk om te doen, maar het kost wel héél veel tijd. Opnemen, knippen, plakken, geluid bijwerken, intromenuutjes maken. Gistermorgen de DVD gebrand en hij is erg mooi geworden.
Vrijdagavond met de jeugdband naar Winschoten geweest. Daar moesten ze samen met nog zo’n 18 andere korpsen de avondvierdaagse binnenhalen. Ik zal later vandaag, waarschijnlijk pas vanavond, even een verslagje onder “muziek” plaatsen. Mijn foto’s en ook een verslag van mijn hand zijn al te lezen op: www.showbandmarum.nl. Daar kun je ook al een verslag lezen van het ODSC in Assen dat afgelopen zaterdag werd gehouden. (Dit verslag is niet door mij geschreven, maar door mijn collega PR-lid Matthijs.) Ik zal, waarschijnlijk ook vanavond, daar ook nog even een eigen verslag van maken en onder “muziek” plaatsen. Het was in ieder geval een geweldige dag! Ik was nog zenuwachtiger dan de vorige jaren. Langs de kant staan kijken is veel erger dan zelf mee doen. Ik heb de hele dag gefilmd. Binnenkort ga ik daar een DVD van maken.
Gistermiddag visite gehad van mijn schoonouders en zwager. Het was best gezellig. We hebben in ieder geval heerlijk buiten gezeten. Jammer genoeg koelde het ’s avonds flink af en hebben we ’s avonds binnen koffie gedronken. Tegen half tien is de familie naar huis gegaan en heb ik nog even de video van het ODSC gekeken.
Nou, ik geloof dat het een behoorlijk lang logje is geworden. Ik ga hem nu ook maar snel plaatsen, want ik wil nog even de was afhalen en een nieuwe vracht was ophangen voordat ik Daniël en Guus weer van school moet halen. Vanmiddag denk ik even weer van het mooie weer genieten en vanavond even de site bijwerken, inclusief het dagboek van Laban.

3 Comments